Першокурсники факультету ветеринарної медицини пізнавально та цікаво проводять свій час

12 вересня 2023 року
ФВМ НУБіП України
  Вступ до вищого навчального закладу – це завжди нова сторінка життя, що лякає кожного першокурсника пошуком потрібної аудиторії, новими дисциплінами та купою домашніх завдань.
  Проте університетська спільнота намагається відволікти студентів від важких навчальних буднів та подарувати їм багато позитивних емоцій аби краще пристосуватися до студентського життя. Тому студенти 1 курсу 1 групи разом із наставником Дишкант Ольгою Василівною, відвідали навчально-науково-виробничу лабораторію конярства НУБіП.

  Пізнавальний вихід студентів розпочався з прогулянки неймовірно красивою, доглянутою територією, де власне знаходиться лабораторія конярства, та знайомства з завідувачкою кафедри Дідковською Анжелікою Анатоліївною. Саму ж екскурсію нам люб'язно провела працівниця конюшні пані Аліна, і насамперед розпочала з інструктажу із техніки безпеки, яку обов'язково потрібно дотримуватись на території конюшні, розповіла про породи коней, що є на стайні, поділилася особливостями щодо догляду, годівлі та розпорядком дня кожного із них.
  Першокурсники “завмирали” спостерігаючи за тваринами і раділи як маленькі діти, коли кінь давав себе погладити.

  Також ознайомили із гуртком та заняттями на конюшні, заохотили студентів до роботи, а саме до допомоги по догляду за кіньми на стайні. Заразом студенти мали змогу прослухати інформацію щодо розведення, селекції та реалізації шотландських поні.
  За час нашої екскурсії було зроблено велику кількість фотографій і отримано таку ж велику кількість позитивних емоцій. Перша група дякує своєму наставнику за організацію виходу, та університету за таку чудову можливість чудово провести час)).

Маргарита Вазіцька,
1 курс 1 група ФВМ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook