Тримаємо освітній стрій та крокуємо разом до Перемоги!

25 серпня 2023 року

24 серпня 2023 року – день, який ознаменувався не тільки 32-річчям Незалежності України, а й закінченням 18 місяця російсько-української війни. За 10 днів до цього, не зважаючи на всі перешкоди і можливі ризики, Університет вийшов на навчання в очно-дистанційному форматі. Кафедра англійської філології, як і інші підрозділи університету, продовжує виконувати покладені на себе завдання і місію – готує висококваліфікованих фахівців з англійської мови та з супутніми навичками.

Для збільшення кількості бажаючих вступити на гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України було проведено відповідні заходи – профорієнтаційну роботу під час Дня відкритих дверей. Кожний такий захід для кафедри – це велика праця, мета якої – залучення якнайбільшої кількості студентів для отримання освіти, від якої залежить не тільки майбутнє самих студентів, а і всієї держави в цілому – майбутнє, у якому День Незалежності України святкується і на 35, і на 40, і на 50, і на 100 років Української сучасної державності.

Над майбутнім кафедра працює прямо зараз – продовжує викладати свої навчальні дисципліни: «Іноземна мова (англійська)»; «Іноземна мова за професійним спрямуванням (англійська)»; «Бізнес-курс (англійська)»; «Ділова іноземна мова (англійська)» – тим самим закладає фундамент свідомості, знань і навичок майбутніх фахівців.

Студенти продовжують мати хист до знань, чим підтверджують не тільки власну любов до праці і отримання знань і навичок, а й до нашої держави, яка переживає складні часи. Але студенти вірять, що все буде добре і продовжують виконувати свої обов’язки. Студенти постійно та активно взаємодіють з викладачами, що тільки збільшує ефективність методики кафедри та гарантує студентам не тільки успішність навчання, а й базу для успішного життя.

Під час літньої сесії 2022-2023 н.р., кафедра, як і інші підрозділи університету, була змушена використовувати для комунікації зі значною кількістю студентів елементи дистанційного навчання. Завдяки хисту і бажанню студентів до навчання, дистанційні методи також демонструють свою ефективність.

Кафедра англійської філології продовжує мати надію, що у найближчому майбутньому «дистанційні елементи» використовуватимуться менше і студенти проводитимуть більше часу в аудиторіях. Сподіваємось, що це стане можливим одразу після Перемоги України над нацизмом ХХІ століття.

Слава Україні! Слава Нації! І ганьба російській федерації.

Олена ДУБОВИК,

старший викладач кафедри англійської філології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook