Робота для студентів і не тільки: завітайте на «Ярмарок професій» НУБіП

13 вересня 2023 року

 Відсьогодні на факультетах нашого університету розпочинають працювати локації «Ярмарку професій» для всіх охочих знайти роботу. Окрема увага – вступникам, студентам і випускникам.

  НУБіП змінює формати та задає тренди: годі губитися серед безлічі вакансій на сайтах пошуку роботи й отримувати відмови через брак досвіду, говорить начальниця відділу з працевлаштування випускників і видачі документів про вищу освіту Лідія Галайдюк. Ми налагодили взаємини з роботодавцями, готовими взяти в команду молодих фахівців. Для зручності ці пропозиції будуть представлені за спеціальностями наших факультетів та ННІ. Тож, дорогі наші студенти, вам потрібно просто визначайтеся, де хотілося б реалізуватися, і прийти на локацію до відповідного факультету чи ННІ, аби отримати роботу.
  Крім вакансій стейкхолдери також поділяться деякою ексклюзивною інсайдерською інформацією, зорієнтують, як краще підготуватися до співбесіди та які відкриваються можливості для стажування в їхніх компаніях.

  Завітайте на «Ярмарок професій» НУБіП та запрошуйте до нас своїх друзів, які в пошуку роботи або просто прагнуть дізнатися більше про обраний фах.


  Тож занотуйте потрібні дати, подані в графіку на вересень і жовтень, аби не проґавити «Ярмарок професій» НУБіП саме на цікавому вам факультеті чи ННІ.

Ірина Кушніренко

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook