Команда Сенату студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провела зустріч із першокурсниками

13 вересня 2023 року

 8 вересня 2023 року відбулась зустріч команди Сенату студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з першокурсниками.

      Зустріч пройшла у дуже приємній атмосфері, студенти першого курсу мали змогу познайомитись з усіма членами команди ССО факультету. Для тих, кому не вдалось долучитись, паралельно відтворювали все на відео-конференції. Команда факультету підготувала презентацію про учасників, цікаві факти про них, а також члени команди доповнили цей захід своїми цікавими та позитивними історіями.

    Студентам-першокурсникам надзвичайно сподобалась така зустріч в теплій домашній атмосфері. «Познайомились ближче із командою, зрозуміли, що це - наша потужна підтримка серед студентства. Дуже класно, що зустріч була у саме такому форматі, спілкувались як друзі», − кажуть студенти.

     Також деякі студенти поділились своїми враженнями: «На жаль, не змогла відвідати зустріч офлайн, зате була змога підключитись до заходу онлайн, за що окрема подяка. З перших хвилин зустрічі відчувався класний вайб, члени ССО одразу прибрали межі між нами, і дуже тепло з нами спілкувались. Дуже цікаво було слухати про кожного, смішні історії та жарти залишили хороше враження. Дякую вам!», − каже Руслана Міщенко, студентка 1-го курсу, 3 групи.

       «Зустріч з Сенатом студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК була супер! Все по-домашньому. Дуже сподобалась простота у зустрічі, ми справді почувались, ніби як друзі, котрі зібрались, щоб дізнатись більше одне про одного», − розказує Анастасія Кром, студентка 1-го курсу, 3 групи.

      Голова Сенату студентської організації, Володимир Типило, зазначає: «Дуже приємно, що студенти першого курсу так відгукуються на наші запропоновані заходи. З такою віддачею хочеться робити більше і більше для студентства. А отже  будемо робити! Вдячні усім, хто відвідав нашу зустріч, був радий познайомитись із кожним».

       Висловлюємо велику подяку керівництву рідного факультету, організаторам та учасникам. Сподіваємось на подальші не менш цікаві й захоплюючі зустрічі в майбутньому!

  

 

Аліна Степова,
студентка 3 курсу факультету харчових
технологій та управління якістю продукції АПК

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook