Старостат ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження розглянув нагальні питання організації освітнього процесу у першому семестрі навчального року

13 вересня 2023 року

 Традиційно щовівторка у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проводяться старостати, на які запрошуються не лише старости, наставники академічних груп та студентське самоврядування, а й студентський загал.
Дистанційний режим проведення засідання дозволив більшості студентів долучитись і отримати відповіді на питання, які їх хвилюють. До наради приєдналось понад 70 осіб. Старости академічних груп продемонстрували стовідсоткову присутність, що свідчить про відповідальність та вмотивованість наших студентів.

 

Порядок денний старостату містив низку важливих питань, які стосувались результатів моніторингу відвідуваності занять студентами як в очному так і дистанційному форматі; виконання мобілізаційних вимог здобувачами вищої освіти ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» 2023 року вступу; результатів поселення студентів у гуртожиток № 7 та проведення опитування першокурстників та ін.

Заступник директора Віталій Савченко провів аналіз відвідуваності занять студентами у розрізі кожної спеціальності та кожної академічної групи, згідно якого середня відвідуваність студентів 1 курсів з початку навчання становить 85 %. Відвідуваність студентів старших курсів повинна бути кращою (наразі становить близько 73 %).

 

У свою чергу старости та наставники кожної групи поінформували про поточний стан справ у групі та назвали основні причини пропусків занять.

 

Заступник директора Лілія Мартинюк акцентувала увагу на важливості виконання мобілізаційних завдань та розповіла про особливості постановки на військово-мобілізаційний облік в НУБІП України призовників-студентів першого курсу повного та скороченого терміну бакалаврату і магістратури набору 2023 року. За результатами моніторингу режимно-мобілізаційного відділу НУБіП України станом на 12.09.2023 року на облік стали 224 студенти чоловічої статті із 339 студентів, які навчаються на 1 курсі бакалаврату та магістратури, що становить 72 %.
Також обговорили низку питань, пов’язаних із результатами поселення студентів у гуртожиток №7, стан оплати за проживання та оформлення відповідних пільг з оплати за проживання в студентських гуртожитках університету для категорій студентів, які визначені законодавством України.

 

У відповідності до наказів на поселеення у гуртожиток № 7 поселений 381 студент ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, серед них 107 студентів 1 курсу та 1 курсу скороченого терміну навчання.

 

Студентське життя повинно бути насиченим і багатогранним. Для того, щоб допомогти нашим студентам долучитись до студентської спільноти дирекція ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження запровадила анкетування «Анкета першокурсника», де кожен студент може донести про свої таланти, вподобання та долучитись до профорієнтаційної роботи.

 

 

Учасники наради торкнулись також питань обов’язкового дотримання алгоритму дій під час повітряних тривог та інструкції з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану під час організації освітнього процесу.

Лілія Мартинюк,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook