В ННІ неперервної освіти і туризму відбулася відкрита лекція старшого викладача кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Сизона В.Г.

12 вересня 2023 року

         11 вересня 2023 р. відбулася відкрита лекція з дисципліни «Громадське врядування» для студентів другого курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» на тему «Громадські об’єднання, як фактор становлення громадянського суспільства та захисту прав людини» , яку прочитав старший викладач кафедри, кандидат наук з державного управління Володимир Сизон.

      Розглянувши появу та розвиток ідеї, причини та передумови виникнення громадянського суспільства, еволюцію розвитку громадських об’єднань в Україні, студенти взяли участь в дискусії щодо дотримання конституційних прав і свобод громадян через інститути громадських об’єднань. Висловили думки про свободу совісті та дотримання прав людини в Україні та роль громадських організацій у їх забезпеченні.

    Відкрита лекція була проведена у відповідності до програми навчальної дисципліни й спрямована на набуття здобувачами вищої освіти відповідних загальних, спеціальних та програмних компетентностей. Проведене анкетування присутніх показало високий науково методичний рівень проведення лекційних занять кандидатом наук з державного управління В.Г. Сизоном.

Мосіюк С.І.,
відповідальна від ННІ НОІТ за
проведення відкритих лекцій

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook