Студенти 1 групи 2 курсу відвідали Ботанічний сад НУБіП

14 вересня 2023, 10:21

   Природа була, є і буде незмінним партнером людини в її повсякденному житті. Вона зачаровує своєю різноманітністю, але в ритмі буденності не кожен здатен роздивитися її красу. Тому, щоб відпочити та помилуватися багатствами рослинного світу, студенти 1 групи 2 курсу разом із куратором М. Л. Радзиховським 7.09.2023 року відвідали Ботанічний сад НУБіП - зелену перлину університету.

   Усі разом прогулялися центральною алеєю, екологічною стежкою, відвідали основні експозиції. Особливої уваги заслуговують дерев‘яні скульптури лісових звірів і птахів, які надають саду атмосфери дикої природи. Час провели з користю, адже на території саду багато інформаційних табличок і кожен міг дізнатися більше інформації про рослини, які їм сподобалися. В одному з еко-класів зробили зупинку, щоб відпочити та поспілкуватися. Обговорили і навчання, і поділилися різними історіями з життя. Понад усе куратор наголосив на проблемі відвідування пар та закликав студентів не зловживати пропусками.

   Проходячи стежками ботанічного саду просто очі розбігалися від того розмаїття природи. Він дуже насичений і в кожну пору року буде різним та по-своєму особливим.  Після зустрічі всі залишилися в гарному настрої, тому студенти з нетерпінням чекатимуть наступної запланованої прогулянки цікавими місцями університету.

Володимир Мельник, зав каф. епізоотології,
мікробіології і вірусології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook