Відвідування студентів I курсу в гуртожитках

14 вересня 2023 року

  В студентському містечку нашого університету налічується 14 гуртожитків, де є всі умови для проживання і активного відпочинку студентів. Це зручні кімнати, в яких живуть по 3-4 студенти, читальні зали, де студенти можуть виконувати домашні завдання, а студентська рада і куратори – проводити різні заходи, зони відпочинку, облаштовані кухні, душові з гарячою водою, спортзали, кімнати для прання. Біля гуртожитків є спортивні майданчики, тренажери, затишні лавочки і навіть гойдалки. Звичайно студенти, що мешкають у гуртожитках, повинні дотримуватись загальних правил поведінки, особливо в умовах воєнного часу.

 
  Студенти 1 та 2 груп I курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» поселені в три гуртожитки НУБіП України – 2, 3 та 9. Кімнати, в яких живуть студенти нещодавно відремонтовані, вікна замінені на сучасні, ремонт також зроблений на кухнях і в санвузлах. Необхідно тільки підтримувати чистоту і порядок.

 
  Студенти дбайливо ставляться до своїх помешкань, вчасно прибирають, виносять сміття, отримуючи гарні оцінки від представників студентської ради, що перевіряють санітарний стан кімнат. Сподіваємось, що так буде і надалі.

 

Куратор 1 курсу 1, 2 груп спеціальності 202 «Захист і карантин рослин»,
доцент кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин
Ольга Дмитрієва

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook