Чарівні місця нашого університету: студенти I курсу 2 групи завітали в ботанічний сад НУБіП України.

14 вересня 2023, 12:30

  Скільки ж дивовижних місць є в нашому університеті! В теплий сонячний осінній день студенти I курсу 2 групи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» завітали в ботанічний сад НУБіП України. Чудові алеї, зручні лави, вирізьблені з дерева фігури лісових жителів, затишні альтанки, штучні водойми, місточки – це тільки частина тих цікавинок, що ми побачили в ботанічному саду.

 
  Студенти були вражені величезними скульптурами мамонтів і динозаврів, величною орнітологічною стежею, безліччю різноманітних скульптур. Доброзичливий Єті зустрів студентів в уже знайомому їм з першого дня навчання еко-класі. В еко-класах, під відкритим небом є все, що потрібно для навчання: дерев’яні парти і лави, кафедри для викладачів, навчальні стенди. І все це посеред саду, в оточенні рідкісних видів рослин! Зацікавив студентів мисливський будиночок, поруч з яким є гарний фонтан і лави, оздоблені фігурами птахів – символів мудрості та щастя (Сови та Жар-Птиці).

 

  Студентам дуже сподобався таксаційний майданчик для проведення лабораторних і практичних занять, ділянка з вивчення структури лісового фонду України, де вони дізнались, що найбільш розповсюдженим видом в нашій країні є сосна, з'ясували як рахувати вік дерев. Є в ботанічному саду розарій, ділянка лікарських рослин, оранжерея, колекція тропічних і субтропічних культур, велика колекція кактусів.

 
  На «Місточку Бажань», що розташований над штучною річечкою, студенти загадали свої бажання, які обов’язково збудуться! В ботанічному саду можна чудово погуляти, відпочити, сховатися від спеки, пообідати, подихати свіжим повітрям. Дякуємо нашому університету та співробітникам ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України за таку можливість!


Куратор 1 курсу 1, 2 груп спеціальності 202 «Захист і карантин рослин»,
доцент кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин
Ольга Дмитрієва

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook