Цікава екскурсія для студентів першого курсу спеціальності “Галузеве машинобудування”

12 вересня 2023, 8:29


Студенти 1 курсу спеціальності “Галузеве машинобудування” (групи ГМаш-2301, ГМаш-2302) разом зі своїми кураторами доцентами кафедри нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну Воліною Т.М. і Грищенко І.Ю.  на 5-му тижні навчання відвідали музей при кафедрі анатомії та гістології тварин імені академіка Володимира Касьяненка НУБіП України. До них долучилася група будівельників скороченого терміну навчання. Екскурсію провів завідувач музею к.в.н., доцент Стегней Микола Михайлович. Він повідомив, що музей було засновано 1 вересня 1989 року. Першим експонатом став череп антилопи кани. Музей і зараз розбудовується і поповнюється новими експонатами за сприяння завідувача кафедри  професора Олега Петровича Мельника. 
Студенти були вражені різноманіттям експонатів. Серед них різні види тварин, птахів і рептилій. Не абиякий інтерес викликали скелети різних тварин, серед яких найбільше вразив фрагмент скелета синього кита. Екскурсовод розповів цікаві речі щодо тварин, з яких отримано експонати, зокрема, про слона Боя, який свого часу мешкав у Київському зоопарку. 
Дякуємо співробітникам кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка за цікаву екскурсію та незвичайні враження!

Завідувач кафедри нарисної геометрії,
комп’ютерної графіки та дизайну проф. С. Пилипака

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook