Вітаємо з Ювілеєм Анатолія Євгеновича Конверського!

15 вересня 2023 року

Колектив кафедри філософії та міжнародної комунікації Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає з Днем народження  Академіка НАН України, доктора філософських наук, професора КОНВЕРСЬКОГО Анатолія Євгеновича !
 

   Вельмишановний Анатолію Євгеновичу,  прийміть слова глибокої шани та поваги в цей святковий день й дозвольте привітати Вас з Ювілеєм!

Весь Ваш життєвий шлях є прикладом сумлінного та високопрофесійного відношення до своїх громадянських і службових обов'язків, служіння українському народові та державі. За роки сумлінної праці Ви здобули беззаперечний авторитет мудрого і розсудливого науковця, освітянина, педагога, компетентного, досвідченого фахівця та щирого патріота своєї держави.
  Нехай кожен день додає Вам життєвих сил, оптимізму та наснаги для реалізації найсміливіших планів і задумів, а добре здоров’я та гарний настрій сприятимуть подальшій успішній праці в ім’я розквіту рідної землі!

  Земних Вам щедрот та прихильності долі! Нехай Вам таланить на однодумців, колег, доброзичливих і щирих людей, а накопичений життєвий досвід і мудрість допоможуть досягти нових звершень. Премоги, миру та добра! 
 

Бажаєм щастя і достатку,
Ясного неба і тепла,
В житті Вам згоди й порядку,
Щоб доля світлою була.
В роботі – успіхів, везіння,
У справах – вічного горіння!
Від душі любові Вам бажаємо
І хай Вам Господь Бог допомагає.

 

Колектив кафедри філософії та міжнародної комунікації

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook