Мотиваційна лекція проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваші С. М. для студентів першокурсників ОП «Міжнародна економіка»

15 вересня 2023, 11:21
НУБіП України
6 вересня 2023 року на зайняття з дисципліни «Вступ до фаху та соціальні комунікації» з вступною лекцією завітав до студентів ОП «Міжнародна економіка» Кваша С. М. – доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України.
Лектор звернувся до студентів першокурсників із закликом братися за навчання серйозно, тому що: «Навчання – це зусилля над собою! Знання, які ви тут отримаєте нададуть вам можливість розвиватися як особистість та відкриють перед вами безмежні горизонти. Нехай кожен день вашого навчання буде днем відкриттів та досягнень. Ви здатні на більше, ніж ви уявляєте, і ваша освіта - ключ до найяскравіших перспектив у майбутньому.»
С. М. Кваша відомий вчений у зарубіжних країнах, і в першу чергу у країнах Європейського Союзу.Він закликав студентів вивчати англійську мову. Знання англійської мови сьогодні – це можливість впевнено дивитись у майбутнє, вдосконалення професійної компетентності і затребуваність на світовому ринку праці.
Описание: C:\Users\Ivan\Downloads\IMG_9279.jpg
Студенти вдячні Кваші С. М. за проведену лекцію. Ваша лекція була не тільки інформативною, але й надихаючою. Ви вмієте надавати складний матеріал доступним і зрозумілим способом.
 
Асистент кафедри глобальної економіки

Павленко Марина 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook