Зустріч Сенату студентської організації НУБіП України з першокурсниками: Важливий крок у студентському житті

14 вересня 2023, 12:00
  В університетському житті завжди важливо відзначати нові початки та надихати молодих студентів на досягнення великих результатів. Саме такий підхід відображає зустріч, яка відбулася у Національному університеті біоресурсів і природокористування України між Сенатом студентської організації та першокурсниками. Ця подія стала важливим етапом у підготовці молодого покоління до навчання та активної участі в університетському житті.

  Мета цього заходу – знайомство молодих студентів з важливими питаннями, пов'язаними з університетським життям, а також ознайомлення їх з представниками Сенату, які готові вислухати їхні думки, питання та ідеї.
  Під час зустрічі обговорювали важливі для студентства теми, структуру Сенату студентської організації, важливість студентського самоврядування в житті університету. Учасники заходу мали можливість задати питання представникам Сенату та керівникам секторів.

 

 

 

 

 

 

  Найактивніші учасники дискусії отримали приємні подарунки на згадку про цю зустріч.
  Сенат студентської організації НУБіП України має намір продовжувати сприяти адаптації першокурсників і робити все можливе для підтримки їхнього навчального та особистісного розвитку. Майбутнє університетського життя обіцяє бути захопливим для цього молодого покоління, а зустріч з Сенатом стала важливим кроком на шляху до досягнення великих результатів. Вона створила можливість для молодих студентів знайомитися, обмінюватися досвідом та отримати відповіді на свої запитання.

  Не соромтеся звертатися до нас і долучитися до Сенату студентської організації, якщо у вас є ідеї та бажання змінювати наш університет та навчання на краще.
  Самоврядування в університеті – це ваша можливість брати участь у прийнятті рішень та впливати на життя нашого навчального закладу.


  Ми віримо, що разом здатні до великих звершень! Бажаємо успіху нашим першокурсникам у навчанні та найкращого університетського досвіду!

 

Пресслужба сенату студентської
організації НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook