Мотиваційна лекція проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваші С.М. студентам-першокурсникам ОП «Міжнародна економіка»

15 вересня 2023 року
       6 вересня 2023 року на зайняття з дисципліни «Вступ до фаху та соціальні комунікації» з гостьовою лекцією до студентів ОП «Міжнародна економіка» завітав проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша С.М., доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук, Заслужений діяч науки і техніки України.
     Лектор звернувся до студентів-першокурсників із закликом ставитися за навчання серйозно, адже: «... навчання – це насилля над собою! Знання, які ви тут отримаєте нададуть вам можливість розвиватися як особистість та відкриють перед вами безмежні горизонти. Нехай кожен день вашого навчання буде днем відкриттів та досягнень. Ви здатні на більше, ніж ви уявляєте, і ваша освіта – ключ до найяскравіших перспектив у майбутньому».
 
    Сергій Миколайович, є відомим вченим як в Україні так і у зарубіжних країнах, в першу чергу в країнах Європейського Союзу, тому закликав студентів вивчати англійську мову. Адже знання англійської мови сьогодні – це можливість впевнено дивитись у майбутнє, вдосконалювати професійні компетентності та бути затребуваним на світовому ринку праці.

     Студенти щиро подякували академіку Кваші С.М. за таку мотиваційну зустріч, яка була не тільки інформативною, де складний матеріал надавався доступним і зрозумілим способом, але й надихаючою. 
 

Марина Павленко,
асистент кафедри глобальної економіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook