Компанія «Deloitte» в Україні та світі

15 вересня 2023 року

«Deloitte» є найбільшою у світі компанією з надання професійних послуг та вже понад 175 років здійснює вплив, що має значення, у більш ніж 150 країнах світу.

«Deloitte» – це глобальна мережа компаній, що об'єднує близько 415 000 висококласних фахівців у понад 150 країнах світу, які забезпечують надання послуг у сфері аудиту, управлінського та фінансового консультування, управління ризиками, оподаткування, а також супутні послуги клієнтам державного і приватного секторів.

Компанія відкрила офіс в Україні у 1993 році. За цей час сформовано унікальну екосистему, яка поєднує глибокий професійний досвід та інноваційний погляд на рішення найскладніших бізнес-завдань клієнтів. Завдяки глобальній мережі, а також багатому досвіду роботи в Україні, «Deloitte» відкриває своїм клієнтам можливості світового класу та надає високоякісні послуги, спрямовані на підтримку та надання комплексних інтегрованих рішень щодо економічної діяльності клієнтів у різних галузях економіки. Команда «Deloitte» в Україні – це понад 500 співробітників, які працюють, керуючись цінностями компанії.

14 вересня компанія «Deloitte» презентувала бізнес-кейс: «Управління податковими ризиками українського бізнесу». До даної презентації долучилися викладачі циклової комісії економічних дисциплін і здобувачі освіти 3-4 курсів економічного відділення. Організатори конференції цікаво презентували бізнес-кейс, давали відповіді на поставлені питання від учасників конференції і запропонували інтегрувати бізнес-кейс у навчальний процес.

Особливість презентованого бізнес-кейсу в тому, що здобувачі освіти можуть спробувати себе у ролі податкового консультанта їм потрібно визначити ризики і запропонувати шляхи для їх вирішення або мінімізації.

Тетяна ПУШКАР,

викладач економічних дисциплін

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook