Клименко Софія: Навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України – це мрія, яка вже здійснилася

15 вересня 2023 року

    Бути студентом – це добра справа та особливий досвід, який згодом усі згадують як найкращі роки життя. Бути студентом факультету ветеринарної медицини НУБіП України – це неймовірні враження. Адже де ще можна побачити таку кількість препаратів та експонатів? Де ще викладача перебиватиме голосне "іго-го" від коня, який мирно випасається недалеко за вікном, та де ще перед парами вас зустрічатиме корова?

   Навчатися на здобуття фаху лікаря ветеринарної медицини досить складно, але студенти Університету підтримують і допомагають один одному. Провчившись на факультеті вже чотири роки, це ніби мати велику родину.

    Я давно мріяла стати ветеринарним лікарем, адже це чудова професія, оскільки ми набуваємо необхідних знань та вмінь для порятунку тих, хто не може попросити про допомогу. Вже змалку у мене було велике бажання працювати з тваринами. Так, серцем і обрала відповідну спеціальність та вирішила, що НУБіП України буде ідеальним вибором для мого навчання. І не помилилася. Цей Університет дає мені можливість поєднувати хобі з справжньою професією. Я надзвичайно задоволена навчанням. Маємо вдалий баланс між лекційними та практичними заняттями.

Викладачі, окрім того, що є справжніми фахівцями своєї справи, ще й дуже позитивні особистості. Їх можна запитати про все, що цікавить тебе як студента. І вони завжди готові пояснити і допомогти. А під час занять пояснюють навчальний матеріал у максимально доступній формі. Незліченну кількість разів викладачі залишалися після робочого часу та допомагали мені й моїм одногрупникам розібратися зі складною темою і відпрацювати практичні навички. Це справді те, що утримує студентів на факультеті.

      Окрім навчальної програми, у студентів є можливість працювати у наукових гуртах, де ми ще й формуємось як науковці, отримуємо неймовірний досвід експериментальної роботи, працюючи поряд із провідними вченими, та доступ до сучасних дослідницьких технологій, що можливо лише на нашому факультеті.

     Окрім навчання суто по спеціальності, у кожного студента є можливість розвиватися творчо, наприклад, в народному ансамблі пісні і танцю «Колос» ім. С.А. Семеновського. Керівництво університету підтримує і спонукає розвиток спортивних команд та різноманітних гуртків.

Кожен, хто навчається в НУБіП України, може отримати колосальний результат –  знання. Щодня – це нове натхнення і нові враження, що спонукає йти далі і досягати нових вершин. Головне – бажання, наполегливість і докладання відповідних зусиль.

  P.S. Вступ до Національного університету біоресурсів і природокористування України на факультет ветеринарної медицини – це крок до втілення своєї мрії в реальність. Тут ви отримаєте не лише фахову освіту на високому рівні, але й можливість допомагати та зберігати здоров’я тварин, що є важливою складовою нашого благополуччя. Ступайте на шлях професійного зростання і оберіть факультет ветеринарної медицини НУБіП України, де ваші зусилля знайдуть справжнє визнання та можливості для великих досягнень.

     Підготували: Софія Клименко, студентка 6 групи, 4 курсу та Вікторія Грищенко, професорка кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого, факультету ветеринарної медицини.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook