Вітання з професійним святом Днем працівника лісу від директора ННІ лісового і садово-паркового господарства

17 вересня 2023 року

 


 

 

Шановні співробітники, викладачі, студенти та випускники ННІ лісового і садово-паркового господарства!

 

 

Сердечно вітаю вас з професійним святом працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості –
ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ!

    

 

     Уже 183 рік наш славний інститут готує фахівців для лісового господарства. Серед наших випускників є очільники галузі, народні депутати, директори підприємств, лісничі та їх помічники, майстри лісу, мисливствознавці, багато професіоналів в інших галузях.
     Але зараз, у часи повномасштабної російської агресії, ми перш за все, низько вклоняємося, надзвичайно пишаємося та щиро дякуємо всім воїнам-лісівникам, які беруть участь у визволені України від загарбників – серед них і наші викладачі, студенти, співробітники, випускники.
    Ми пам'ятаємо наших лісівників, які віддали найдорожче – своє життя заради світлого майбутнього країни. Кожен наш студент, випускник і співробітник, які поклали життя за незалежність і територіальну цілісність України назавжди в нашій пам'яті!
       571-й день опору окупантам на освітньому фронті доводить усьому світу, що ми насправді незламні.
Нехай цей прекрасний день, сповнений осінньої краси рідного лісу, надихає вас на благородні справи та добрі вчинки, окриляє на нові наукові звершення та успіхи, обдаровує гарним настроєм та міцним здоров'ям.

    Віримо в перемогу світла над темрявою, у мужність і стійкість Збройних Сил України, працюймо на своєму освітньому фронті ‒ і ми обов'язково переможемо! Все буде квітуча та лісиста Україна!

З повагою,
директор Роман Василишин

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook