Зустріч наставника зі студентами 3 групи 4 курсу

16 вересня 2023 року
15 вересня 2023 року в online режимі відбулася зустріч студентів 3 групи 4 курсу факультету аграрного менеджменту з наставником – доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Оксаною Гавриш.
Під час зустрічі зі здобувачами вищої освіти було обговорено ряд актуальних питань: графік відвідування занять, якість та доступність до матеріалів дисциплін, рівень успішності та недоліки, які здобувачі вищої освіти допускають під час навчання, а також дотримання правил поведінки студентів у гуртожитку. Була проведена розмова зі старостою групи Катериною Носар щодо організації навчання здобувачів вищої освіти, ведення журналу відвідувань занять.
 
Окрему увагу під час зустрічі було приділено питанням вибору теми бакалаврської кваліфікаційної роботи та наукового керівника. Оксана Гавриш ознайомила здобувачів вищої освіти з вимогами до написання бакалаврської кваліфікаційної роботи та зазначила, що при написанні роботи доцільно керуватися Положенням про бакалаврську кваліфікаційну роботу у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
 
 
 
В цілому зустріч із наставником пройшла у дружній атмосфері, здобувачі вищої освіти активно долучалися до розмови та обговорення важливих питань.
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook