На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели традиційний квест «Посвята першокурсника»

15 вересня 2023 року

 У суботу, 09 вересня, відбувся традиційний квест від команди Сенату студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК під назвою «Посвята першокурсника»

  Хоча навчання студентів розпочалось ще з 14 серпня, квест відбувся дещо пізніше. Першокурсники уже мали змогу познайомитись та здружитись за цей час, тож з утворенням команд на квесті проблем не було. Було розміщено кілька точок квесту для проходження, і всі учасники справились із заданими завданнями на сто відсотків. Квест був оформлений у стилі мафіозі. Тож учасникам довелось вибудовувати логічні ланцюжки, аби перейти до наступного етапу та пройти випробування.

 

  Студенти, котрі відвідали квест, кажуть, що дуже задоволені таким заходом і можливістю урізноманітнити своє студентське дозвілля. «Було цікаво провести час, познайомитись з командою Сенату студентської організації нашого факультету поближче. Все було продумано, був час і для інтелектуального розвантаження, і для відпочинку». 

  «Ми надзвичайно вдячні студентам першого курсу за те, що вони проявляють такий актив на наші заходи. Нам приємно, що наша праця має результат. Намагатимемось розвивати та помножувати цей актив на заходи, що організовуємо!», – зазначають члени команди Сенату студентської організації харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

        Невпинна подяка Збройним Силам України за можливість організовувати та проводити такі заходи та зустрічі! 

 

Аліна Степова,
студентка 3 курсу факультету харчових
технологій та управління якістю продукції АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook