Hustle History: як небанально студенти факультету харчових технологій вивчають історію в гуртожитку

18 вересня 2023 року

   8 вересня культурний сектор команди Сенату студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провів першу частину оновленої версії проєкту Hustle History.

     Hustle History − це низка просвітницьких заходів, протягом яких студенти мають можливість дізнатись багато цікавого з історії. Родзинка такого курсу − в подачі інформації − історичні терміни подаються у вигляді сленгових фраз банд Америки та часів 90-х років. 

      Така ідея зародилась у студентів після того, коли вони задумались над питанням: як подати складне просто та зрозуміло? Адже історія нашої країни, як ніколи, на часі, і всі мають знати і розумітися на ній. Вміти відрізняти правдиву інформацію від вигаданої. Цей проєкт буде цікавий абсолютно будь-якому студенту, чи то навіть, викладачу. Адже стовідсотково протягом лекції буде розказано якусь інформацію, якої раніше нам було невідомо. Наразі проєктом керує і представляє загалу дослідження Віталій Гер, студент 2 курсу.

    Дослівно «Hustle History» перекладається як «метушлива історія», що передає саме тематику подачі інформації. Невимушені фрази, слова, терміни подаються простішою, водночас − досить сленговою мовою. Це зацікавлює. Тож радимо відвідати наступні частини проєкту, анонс яких ми розмістимо на сторінках факультету в Інстаграм та Телеграм.

     До зустрічі в читальному залі гуртожитку №9.

 

Аліна Степова,
студентка 3 курсу факультету харчових
технологій та управління якістю продукції АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook