Відкрита лекція англійською мовою доцента кафедри Олександра Файчука з навчальної дисципліни «Міжнародні економічні відносини»

29 серпня 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 28 серпня 2023 р. к.е.н., доцент кафедри Олександр Файчук на високому педагогічному рівні провів відкриту лекцію з дисципліни «International economic relations» для студентів другого курсу спеціальності 073 «Менеджмент» (підтвердженням є високі бали, проставлені студентами і викладачами в анкетах). Тема заняття стосувалась питання провідної ролі міжнародного поділу праці для розвитку системи міжнародних економічних відносин.

 

Перша частина відкритої лекції була присвячена висвітленню та обґрунтуванню сутності, напрямів і факторів міжнародного поділу праці за допомогою новітнього мультимедійного  обладнання, яким забезпечена аудиторія 325 корпусу 10. Варто зазначити, що лектор постійно підтримував діалог зі студентами, що сприяло підвищенню рівня їх інтересу до навчального матеріалу.

 

В другій частині заняття лектор детально розповів слухачам про зміст, особливості та форми міжнародної спеціалізації і міжнародної кооперації виробництва. Крім того, Олександр Файчук фахово пояснив їм методику оцінки ступеня залучення країни у систему міжнародного поділу праці, яка включає в себе цілу низку взаємопов’язаних показників.

По завершенні відкритої лекції, студенти і присутні викладачі кафедри подякували лектору за продемонстрований високий рівень педагогічної майстерності і цікаво викладений навчальний матеріал.

 

Підготувала:

к.е.н., доц. Л.М. Чорненька

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook