Ректорат: якість освітнього процесу та акредитація освітніх програм

18 вересня 2023, 15:00
  18 вересня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. В університеті триває освітній процес, на очному навчанні перебувають студенти першого курсу бакалаврату та магістратури, факультету ветеринарної медицини. Минулого тижня делегація університету відвідала місто Заліщики, де взяла участь у відзначенні 125-річчя фахового коледжу. 21 вересня у Рівненському фаховому коледжі відбудуться вибори керівника.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про готовність наказу про завершення навчання аспірантів четвертого року навчання, запланована нарада щодо подальших кроків тих, хто через війну не зміг вчасно захистити дисертацію. 19 вересня відбудеться зустріч з вихователями та новообраними головами студентських рад гуртожитків. Сьогодні стартує Кубок ректора з футболу серед збірних команд факультетів.

  Учений секретар Оксана Барановська закцентувала на засіданнях ректорату та вченої ради, які заплановані на наступний тиждень.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк проінформував про завершення процесу обрання вибіркових дисциплін студентами, проведення ЄДКІ для випускників юридичного факультету. Цього тижня проходитиме акредитація 5 освітніх програм. В навчально-дослідних господарствах завершилося збирання силосу, йде підготовка до збору соняшника.

 

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про рівень відвідування занять – 84%. Працюють вирівнювальні курси для першокурсників бакалаврату, аналогічні заняття організовані для магістрів, які вступили не на споріднену спеціальність.
  Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко проінформував про результати вивчення діяльності їдалень та буфетів служби закладів харчування. З боку студентів та викладачів нарікань зафіксовано не було, цінова політика, якість та асортимент в цілому влаштовує тих, хто заклади відвідує.
  Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про підготовку кампусу до опалювального сезону, обхід всіх місць загального користування з метою виявлення та усунення несправностей.
  Начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк повідомила основні показники проєкту державного бюджету на 2024 рік і передбачені в ньому збільшені видатки на освіту, зокрема вищу. Наразі відділ працює над проєктом бюджету університету на наступний рік.

  Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко доповів про набір іноземних громадян на підготовче відділення та реалізацію міжнародних проектів в межах європейських альянсів.
  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про перебіг ремонтних робіт на даху навчального корпусу №12 та стан підготовки до опалювального сезону.

 

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ярославу Рудику – здійснювати постійний контроль за якістю освітнього процесу, моніторинг відвідуваності занять, сформувати пропозиції змін графіку освітнього процесу, узагальнити інформацію про перебіг вирівнювального навчання першокурсників та магістрів першого року набору, які вступили не на споріднену спеціальність. Валерію Іщенку – завершити запровадження сортування побутового сміття, внести пропозиції щодо участі в державних програмах з облаштування укриттів. Вадиму Кондратюку – контролювати оформлення земельних ділянок, які університет отримує на заміну тих, на яких планується облаштовувати Національне військове меморіальне кладовище.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook