У ННІ ЛіСПГ відбувся футбольний турнір на кубок М.Д. Полякова до Дня працівника лісу

14 вересня 2023, 14:23
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 З нагоди Дня працівника лісу в Навчально-науковому інституті лісового і садово паркового господарства відбувся щорічний турнір з футболу на кубок Миколи Дмитровича Полякова.
Урочисто відкрили футбольне змагання ректор Станіслав Ніколаєнко та директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Роман Василишин, які побажали студентам великих досягнень як у спорті, так і в навчанні.

У перший день футбольного турніру визначався переможець у змаганнях серед студентів першого курсу усіх спеціальностей ННІ лісового і садово-паркового господарства. Усі учасники охоче погодилися підтримати свій рідний інститут, адже це була чудова можливість проявити себе, завоювати звання переможця та відстояти честь своєї групи.
У турнірі взяли участь шість команд, усі із них запам’яталися цікавою напруженою боротьбою в кожному зіграному поєдинку. Активними були також і вболівальники, які активно підтримували свої команди.

Як би не хотілося, щоб усі були переможцями турніру, але перемагає лише один. У напруженому фінальному поєдинку зустрілися команди 1-ї та 2-ї групи спеціальності «Лісове господарство». Емоційний матч подарував вболівальникам багато голів, м’ячі один за одним влітали у сітку воріт, закінчився він перемогою 1-ї групи ЛГ.

Керівництво інституту вручило усім командам приз, який за традицією отримує кожна команда уже багато років – кавун, також гравці команди-переможниці та команд-призерів отримали грамоти.

Проведенню турніру сприяла також гарна сонячна погода та дружня атмосфера, адже колектив і студентство інституту є однією дружньою, великою родиною.

Наставник 1 групи 1 курсу ЛГ
Андрій ВИГОВСЬКИЙ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook