Магістри 1 року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»: цілеспрямовано крокуємо до нових звершень

19 вересня 2023 року
  Кожен з нас, вступаючи навчатися в магістратуру на ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», розумів, що легко не буде. Але ніхто не міг навіть уявити, наскільки це буде цікаво!

Вже третій тиждень поспіль ми згідно розкладу занять відвідуємо пари, виконуємо завдання, визначаємося з темами наших досліджень, а більшість не тільки визначається, а вже й почали збирати «базу» своїх досліджень.

У нас чудова група, ми багато спілкуємося, у нас є спільні інтереси. Але ми про це розкажемо трошки пізніше. Зараз би нам хотілося поділитися враженнями від занять, цікавих, наповнених знаннями і досвідом, якими охоче діляться з нами наші викладачі. Так, сьогодні у нас були пари з дисципліни «Інвестиційний менеджмент», яку викладає член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Василівна Шинкарук. Це предмет, який сміливо можна назвати одним з «китів», на якому тримається вся проектна діяльність. Протягом пари у нас не було часу перевести подих: ми дискутували, сперечалися щодо можливостей інвестиційного проектування наших майбутніх проектів. Але завдяки слушним порадам і зауваженням Лідії Василівни ми знайшли спільний знаменник і розібралися зі всіма завданнями.

 

Багато роботи, багато нових знань чекають нас попереду. Та ми із задоволенням будемо навчатися далі, тому що отримані знання і досвід – це на все життя!

Світлана КОЦУПЕРА,
староста магістрів 1 р.н. УІДтаМП

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook