Початок навчального року для студентів 1 курсу Навчально- наукового інституту лісового і садово-паркового господарства

14 серпня 2023, 9:46
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 14 серпня 2023 року є особливою подією для студентів 1 курсу Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства – урочиста посвята в студенти. У цей день вони приєднались до великої університетської родини. Тут вчорашні учні відчули початок найцікавішого студентського життя.

Кожен рік ННі ЛіСПГ приймає у свою дружню велику родину студентів-першокурсників. У цей святковий день у них розчинається шлях у доросле життя, до вершин знань.

Посвята розпочалася з хвилини мовчання та вшанування пам'яті загиблих і виконання Державного Гімну України.

Із вітальним словом до студентів-першокурсників звернувся директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Роман Василишин. Він коротко розповів про багаторічні традиції інституту, видатних випускників, які прославляють рідну alma mater. Також акцентував увагу, що студенти в університеті, крім навчання, мають всебічно розвиватися, створювати коло нових друзів-однодумців, що забезпечує відчуття єдності та приналежності до спільноти лісівників.

Традиційно подія відбулась за участі представників ректорату, ДП "Ліси України", роботодавців, викладачів, батьків першокурсників та їх друзів. Із вітальними словами та побажаннями виступили проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк, генеральний директор ДП "Ліси України" Юрій Болоховець, голова ради роботодавців інституту Ігор Мельник, завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Юрій Марчук і заступники директора Олександр Соваков та Олександр Леснік.
Потім першокурсники прийняли урочисту присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України та присягли її дотримуватись протягом навчання в університеті.

Після офіційної посвяти студенти-першокурсники разом із наставниками груп розійшлися по навчальних аудиторіях, щоб розпочати цікаве та плідне навчання.

 

Наставник 1 групи 1 курсу ЛГ
Андрій ВИГОВСЬКИЙ
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook