Запрошуємо до студії академічного та естрадного співу "Солоспів"!

20 вересня 2023 року

 

Керівник вокальної студії «Солоспів» кафедра культурології НУБіП.
Кавун Віктор Миколайович,
викладач вокалу з багаторічним досвідом. Професійний артист, освіта: вокальний факультет Київської державної консерваторії.
З радістю запрошую вас у вокальну студію "Солоспів", де я буду вашим особистим вчителем вокалу. Ви мрієте розкрити свій голосовий потенціал і навчитися виразно співати? Тоді наша вокальна студія - ідеальне місце для вас! Кожен учень у нашій студії отримує індивідуальний підхід та заняття, що адаптуються до його особистих потреб та мети. Ми допоможемо вам розвинути техніку співу, а також виразність та сценічне мистецтво. Ми створили теплу та дружню атмосферу, в якій ви будете почувати себе комфортно.
Я полюбляю розвивати у своїх учнів не тільки технічні навички, але й внутрішню емоційність музики, що крізь власні почуття та інтерпретацію, ваш голос стане справжнім інструментом самовираження.
Усі бажаючі, звертайтеся по номеру телефону 0678963708, або в приватні повідомлення, та на кафедру культурології аудиторія. № 313 Понеділок, середа, п’ятниця з 15,00хв. Будьте готові до захоплюючого музична незабутніх вражень!

 

Наша студія відкрита для усіх - від початківців до досвідчених співаків

З повагою, Віктор Миколайович Кавун.
Доцент кафедри культурології, заслужений артист України, доцент.

 

Посилання на нашу групу в телеграмі: 

https://t.me/+ZEyV8a-4td0yYmVi

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook