Практичне навчання – крок до фахової майстерності

18 вересня 2023 року

 Однією із основних форм освітнього процесу та обов’язкова складова освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти є практична підготовка. Це викликано різними аспектами доступного доведення інформації до студентів з метою якісного її засвоєння.

Вимога часу – максимально зблизити теорію і практику.
Питанням практики особливо багато уваги приділяється на технологічному відділенні коледжу. У 2018 році між коледжем  та СП ТОВ «Нива Переяславщини» був заключений договір про співпрацю, який передбачав проходження студентами виробничо-технологічної та переддипломної практик на базі свинокомплексів, що розташовані у Баришівському, Згурівському, Переяслав-Хмельницькому та Яготинському районах Київської області.
В результаті виникнення об’єктивних причин: поширення коронавірусної хвороби (COVID - 19), а з лютого 2022 року – початок повномасштабного вторгнення Росії і введення воєнного стану, з метою виконання всіх безпекових норм здобувачів освіти, співробітництво було поставлено на паузу.
18 вересня з дружнім візитом до коледжу завітав головний технолог компаній «Нива Переяславщини» Андрій КЛИМЕНКО, головною метою якого стало відновлення співпраці з ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової НУБіП України» .
Зустріч була досить насиченою, в доброзичливій та позитивній атмосфері, студенти спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ознайомились з основними принципами діяльності та функціонування компанії, організації роботи 12 свинокомплексів.
Представник підкреслив зацікавленість керівництва компанії у співпраці з коледжем, запросив студентів для проходження технологічних та переддипломних практик з можливим подальшим працевлаштуванням.
  
 
 
Завідуюча технологічним відділенням    Валентина ФІЛАТОВА
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook