Виїздне практичне навчання до Центру комерційної техніки Mercedes - Benz "АТЛАНТ"

19 вересня 2023 року
НУБіП України

Кафедрою тракторів, автомобілів та біоенергоресів у складі завідувача кафедри Євгена КАЛІНІНА, доцента Оксани АЧКЕВИЧ, доцента Івана КОЛЄСНІКА та асистента Юліани КОЛЄСНІК було проведено виїздне практичне навчання для першокурсників групи АТ-2306 спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» до Центру комерційної техніки Mercedes - Benz "АТЛАНТ".

 

 

На території Автомобільного центру "Атлант" розташований сучасний центр відновлювального ремонту вантажних та комерційних автомобілів, мінівенів, автобусів, позашляховиків/кросоверів, автобусів, причепів/напівпричепів усіх автомобільних марок.

 

Практичне навчання для здобувачів проводив генеральний директор Іван КАЛЕНЮК, який показав здобувачам масштаби території центру та розповів про всі основні види робіт Центра відновлювального ремонту «Атлант».

 

 

На завершення практичного навчання генеральний директор Іван КАЛЕНЮК розповів здобувачам про проходження практики, перспективи працевлаштування в центр та простимулював на бажання навчатися та ставати професійними спеціалістами своєї справи.

 

Враження від практичного навчання незабутні. Головне - коли це цікаво та корисно майбутнім фахівцям.

Кафедра висловлює подяку генеральному директору Івану КАЛЕНЮКУ та персоналу Центру комерційної техніки Mercedes - Benz "АТЛАНТ" за змістовне практичне навчання та подальшу співпрацю. 

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook