Америка – туристичний магніт міжнародного туризму

7 жовтня 2022 року

     7 жовтня 2022 року студенти кафедри готельно-ресторанної справи та туризму спеціальності «Туризм і рекреація», освітньої програми «Туризм» (бакалавр), та освітньої програми «Міжнародний туристичний бізнес» (магістр) мали унікальну нагоду відвідати лекцію доктора економічних наук, професора Айовського державного університету (США) Тетяни Прокопівни Кальної-Дубінюк.


     Лекція присвячена туристичним ресурсам Штату Айова, лежить на південний захід від Вісконсіна, на вододілі найбільших річок країни – Міссісіпі і Міссурі була викладена англійською мовою. Лектор присвятила увагу туристичним ресурсам Штату, які ґрунтуються на його місце розташуванні, історії та особливостях місцевого побуту.



    Велику зацікавленість у студентів викликали особливості організації туристичних подорожей до заповідників Штату та високорозвинуте готельне господарство.

 

 



   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Жвава дискусія охопила і такі питання, які цікавили студентів – як навчаються і живуть студенти Айовського державного університету (США), як будують свою кар’єру у сфері міжнародного туристичного бізнесу.


     Від імені студентів та викладачів кафедри щиро дякуємо професору Айовського державного університету (США) Тетяні Прокопівні Кальній-Дубінюк за цікаву лекцію!

К.е.н, доцент кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму
Москвічова О.С.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook