Чому академічна доброчесність важлива?

28 вересня 2022 року

    28 вересня 2022 р. відбулась зустріч гаранта ОПП «Міжнародний туристичний бізнес», д.е.н., проф. Левицької І.В. із здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти щодо дотримання принципів академічної доброчесності. Захід проводився спільно із Студентською радою та студентським науковим товариством «HoReCa & Tourism SPACE».

    Академічна доброчесність — один з основних ціннісних орієнтирів, на який спрямована увага всього освітнього простору. Списування та необ’єктивне оцінювання — серйозні та актуальні проблеми, які викликають безліч суперечок та неузгоджень, як серед студентів, так і серед викладачів. Саме тому ми ґрунтовно обговорюємо ці питання та спільними зусиллями намагаємся знайти шляхи їх вирішення.


     Під час зустрічі здобувачів вищої освіти ознайомлено із положенням про дотримання принципів академічної доброчесності в НУБіП України, розглянуто поняття та принципи академічної доброчесності, організацію роботи комісій з питань академічної доброчесності в Університеті, відповідальність за порушення принципів академічної доброчесності та запобігання проявам академічної недоброчесності.

Богдан Матковський, голова СНДДК «HoReCa & Tourism SPACE»,
здобувач другого (магістерського)
рівня вищої освіти ОПП «Міжнародний туристичний бізнес»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook