Рейтингова кампанія 2023 не за горами: відбулося засідання експертів рейтингової комісії університету

20 вересня 2023 року

20 вересня 2023 року відбулося засідання експертних груп рейтингової комісії університету. Заступник голови рейтингової комісії університету, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша наголосив на важливості рейтингового оцінювання діяльності науково-педагогічних працівників університету, яке проходить в університеті з 1998 року.

Коротка історична довідка: розроблена понад 25 років тому, нашим колегою, Заслуженим працівником освіти України, Заслуженим НПП НУБіП України, професором із спеціальності "Соціологія управління" кафедри експлуатації техніки та інженерного менеджменту Анатолієм Шостаком методика рейтингового оцінювання пройшла роки експериментальних випробувань та міцно інтегрувалася в механізм підвищення посадових окладів науково-педагогічних працівників та навчально-допоміжного персоналу університету. Щороку рейтингове оцінювання охоплює увесь науково-педагогічних колектив університету та його відокремлених структурних підрозділів.

Наближається початок рейтингової кампанії і цьогоріч. Вже наприкінці жовтня кафедри університету отримають оновлені електронні форми, а за місяць, 20 листопада експертні групи розпочнуть перший етап перевірки поданих на розгляд показників діяльності науково-педагогічних працівників.

Усі етапи перевірок мають завершитися до 11 грудня, а затверджені рейтинговою комісією результати мають бути подані на розгляд ректорату та Вченої ради до 25 грудня 2023 року.

У форматі засідання були розглянуті декілька звернень деканів факультетів, відбулося обговорення формату наступних засідань. Наприкінці зустрічі проректор дав доручення підготувати та провести зустрічі з науково-педагогічними працівниками університету, які у 2023 році розпочали роботу у НУБіП України з метою їх інформування щодо особливостей рейтингового оцінювання у поточному році. Ці зустрічі мають провести секретарі рейтингових комісій факультетів та ННІ за участі представників деканатів та дирекцій.

Ярослав Рудик,
секретар рейтингової комісії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook