Спортсмени НУБіП України - призери чемпіонату України зі спортивного орієнтування на спринтерських дистанціях 2023 року

20 вересня 2023, 23:48
м. Київ

    15-17 вересня 2023 року в Солом’янському парку Києва пройшли змагання чемпіонату України зі спортивного орієнтування (спринт) серед юнаків та юніорів, дорослих, ветеранів.

   3 місце у змаганнях серед юніорок по групі Ж20 на дистанції подовжений спринт зайняла Жанна Бєлаш студентка 3-го курсу факультету інформаційних технологій.

   3 місце у змаганнях по групі Ж21А на скороченій дистанції зайняла Софія Ахмет студентка 2-го курсу факультету ветеринарної медицини.

   Тижнем раніше Софія зайняла 2 місце на відкритому чемпіонаті Києва зі спортивного орієнтування присвяченому «Дню фізичної культури і спорту».

   У змаганнях серед ветеранів 2 місце в естафеті на чемпіонаті України зайняв В’ячеслав Пархоменко – старший викладач кафедри фізичного виховання.

 

   В чемпіонаті України на спринтерських дистанціях змагалися більше 650 спортсменів з 21 області і міста Києва у вікових категоріях починаючи від 11-12 років до 80 років. Найбільша кількість учасників брали участь у змаганнях дитячих вікових категоріях – по 50-60 спортсменів.

  

В’ячеслав Пархоменко – відповідальний за підготовку

спортсменів секції спортивного орієнтування НУБіП України


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook