Виїзне заняття в розташуванні діючого українського стартапу студії One Location у м. Києві

17 вересня 2023 року

     У рамках викладання дисципліни «Інновації в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі» нещодавно відбулося виїзне заняття в розташуванні діючого українського стартапу студії One Location у м. Києві.

  У даному заході брали участь магістри 1 року навчання й викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму. Зі стартапом присутніх познайомили співробітники компанії серед, яких студенти магістратури Ярослав Іванців (менеджер з розвитку бізнесу) та Андрій Яковенко (інженер з віртуального виробництва), а також технічний директор Руслан Клюса, СЕО Андрій Василенко та технічний інженер Максим Заблоцький.
  Це не просто місце для зйомок, а історія про те, як сучасні технології перетворюють світ кіно. Однією з ключових особливостей цієї студії є використання технологій віртуальної та доповненої реальності, які революціонізують процес створення фільмів. Також стартап здійснює інноваційну діяльність в сфері міжнародного культурно-пізнавального туризму «Інноваційна дестинація кінотуризму».
  Найцікавіше для нас було спілкування з фахівцями студії, які поділилися своїм досвідом. Вони не лише показали нам технічне обладнання та можливості студії, а й розказали історію створення цього бізнесу, починаючи зі стартапу, який виник з натхнення та бажання змінити підходи у кінематографії. Вони поділилися своїми власними випробуваннями, ризиками, невдачами та успіхами, що дозволило нам побачити, якими зусиллями можна досягти успіху і навіть скласти конкуренцію іншим стартапам в світі.
  Сучасний світ відкриває безмежні можливості для розвитку кінотуризму, і власники студії OneLocation відмічають цю тенденцію. Їхня мета – залучити увагу широкого загалу до багатства та краси українських локацій, які використовуються під час зйомок.
Фото 5.

  Дуже вдячні за запрошення і за можливість поринути в неймовірно цікавий процес створення магії кіно! Нехай кожен кадр у вашій кінематографічній подорожі буде наповнений магією сучасних технологій та власної натхненності!

 
Овчаренко Поліна,
магістр 1 курсу
ОП «Міжнародний туристичний бізнес»

 

   

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook