Майбутні психологи долучаються до прекрасного

21 вересня 2023 року
м. Київ

   У часи стресових навантажень на людину вагомого значення набуває пошук ресурсів, які збагачують духовно і створюють додатковий запас психологічної резистентності. Потужним джерелом позитивного налаштування є мистецтво. Тому з метою відновити свої внутрішні ресурси та наповнитись світлим, добрим і вічним ми, майбутні психологи, разом із нашою викладачкою, завідувачкою кафедри психології Іриною Анатоліївною Мартинюк вирішили відвідати Національний академічний театр оперети, який нещодавно відкрив новий театральний сезон. 16 вересня ми насолоджувались переглядом вистави «За двома зайцями».

   Вишуканий інтер’єр театру у стилі барокко, чудова гра акторів, красиві декорації сцени та професійний акомпанемент оркестру створили неймовірну надихаючу атмосферу.


   

   Ми на якийсь час занурились в історичне минуле українського народу з його самобутньою культурою, пережили з персонажами вистави їхні емоції й повернулись перезавантаженими у реальність, де поруч були однокурсники, усміхнені, із почуттям легкості й віри у краще.


   Неймовірні переживання викликав і вихід акторів на сцену по завершенні вистави і їхній посил глядачам: «Слава Україні!», «Україна понад усе!».
   Дякуємо нашим Збройним Силам за те, що навіть у воєнний час ми маємо можливість ходити у театр; дякуємо усім театральним діячам за те, що у складні часи своєю роботою повертають людям естетичні почуття, доносять важливі ідеї, наповнюють позитивними переживаннями свідомість і зміцнюють духовно.

Студентка групи ПС-22003б
Яна МІРОШНИК
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook