Для майбутніх абітурієнтів – учнів одинадцятих класів 89 школи міста Києва на факультеті ветеринарної медицини проведено екскурсію

22 вересня 2023 року

   Як відомо Національний університет біоресурсів і природокористування України зберігає високі позиції в українському та світовому рейтингу університетів. Тому ми завжди раді вітати у своїх стінах гостей і майбутніх студентів, які хочуть побачити на власні очі рівень оснащення та підготовки майбутніх спеціалістів, ознайомитись з особливостями начального процесу і обрати майбутню професію.

   У вересні цього року гості та учні одинадцятих класів 89 школи міста Києва на чолі з Бушковською Ельвірою Хачиківною завітали до факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.
   Під керівництвом професора Грушанської Наталії Геннадіївни та доцента Землянського Андрія Олександровича була проведена екскурсія по кафедрі терапії і клінічної діагностики з відвіданням навчальних лабораторій терапії тварин, клінічної діагностики хвороб тварин, ветеринарних превентивних технологій забезпечення здоров’я тварин, а також навчально-наукової лабораторії ветеринарної гематології.
   Навчально-науково-виробничий Клінічний центр «Ветмедсервіс» представив в.о. завідувача кафедри гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька Соломон В’ячеслав Віталійович, який ознайомив майбутніх абітурієнтів з особливостями навчального процесу та клінічною підготовкою студентів на факультеті ветеринарної медицини. 
   Одне з найбільших захоплень спричинив музей анатомії НУБіП України де під керівництвом доцента Стегнея Миколи Михайловича були розкриті та наочно продемонстровані важливі аспекти анатомічної будови представників фауни з усього світу!
 
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook