Очне навчання – запорука професійного зростання: заняття на базі ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс»

24 вересня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Завдяки мудрим і далекоглядним рішенням, керівництва факультету ветеринарної медицини щодо підготовки висококваліфікованих лікарів, студенти факультету вийшли на очне навчання. Проведення занять в аудиторіях дозволяє здобувачам, такої важливої професії, відпрацьовувати методи діагностики і лікування безпосередньо з тваринами.

   Майбутні магістри мають змогу ознайомитися з особливостями дослідження й терапії різних видів тварин, як сільськогосподарських так і тварин-компаньйонів чи, навіть, екзотичних. З метою покращення якості занять і підтримання практичних навичок на сучасному професійному рівні, представники кафедри терапії і клінічної діагностики щодня чергують в Навчально-науково-виробничому Клінічному центрі «Ветмедсервіс». На практичних заняттях, студенти з допомогою науково-педагогічних працівників проводять не тільки клінічне дослідження цільових пацієнтів, а й власноруч застосовують додаткові інструментальні методи. Найбільш цікавим було опанування методів візуальної діагностики, зокрема ультразвукове обстеження тварин.

   Дуже пізнавальною також виявилися процедури обстеження, підготовки і проведення професійного чищення зубів у котів. Окрім професійних маніпуляцій, студенти навчаються правилам лагідної поведінки з пацієнтами. Застосовуючи які, майбутні лікарі отримують від пухнастих створінь велику вдячність у вигляді облизування чи задоволеного муркотіння. Ці приємні незабутні моменти можна відчути лише контактуючи з тваринами, допомагаючи їм одужувати, а також спостерігаючи за процесом відновлення їхнього здоров’я внаслідок ефективних терапевтичних заходів.

   Саме тому, очне навчання дарує всім його учасникам позитивні емоції й ефективне професійне зростання.

Доцент кафедри терапії  і клінічної діагностики Андрій Розумнюк
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook