Вийшла у світ колективна монографія «Інноваційні енергозберігаючі технології в управлінні біотехнологічними об’єктами»

4 березня 2015 року

 Протягом останніх років активно розвивається співпраця ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з Варшавським університетом наук про життя (SGGW, Польща), Національним університетом харчових технологій (НУХТ, м. Київ) та провідним виробником у системі тепличного господарства ПАТ"Комбінат "Тепличний" (Київська обл., Броварський р-н). Поєднання даних структур відбувається на ниві покращення якості освітніх послуг, виконання науково-дослідних робіт, створення сучасних баз практичного навчання, супроводу системи подвійних дипломів за магістерською програмою «Енергетика і автоматика біосистем в АПК», стажування науко-педагогічних працівників та ін.

 Кафедрами автоматики і робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка та електропостачання ім. проф. В.М. Синькова нашого інституту та кафедрою автоматизації процесів управління НУХТ виконано ряд наукових проектів з ПАТ "Комбінат "Тепличний". Одночасно співпраця з відділом інженерії продукції Варшавського університету наук про життя (у рамках угоди між нашими університетами) дала можливість відкрити навчання за системою подвійних дипломів за спільною магістерською програмою для енергетиків. Одночасно за системою європейських освітніх проектів співробітники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження доцент Решетюк В.М. і ст. викл. Щербатюк В.Л. пройшли стажування у Варшавському університеті наук про життя.
Процеси сумісного розвитку освіти і наукових досліджень вищенаведеними структурами створили умови для підготовки спільної монографії «Інноваційні енергозберігаючі технології в управлінні біотехнологічними об’єктами». Монографія видана англійською мовою і призначена для аспірантів і студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України та Варшавського університету наук про життя, що навчаються за спільною програмою подвійних дипломів «Енергетика і автоматика біосистем в АПК».


ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження висловлює щиру вдячність доценту кафедри автоматики і робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка Решетюку Володимиру Михайловичу за кропітку працю в організації підготовки і видання монографії.

Директор ННІ енергетики, автоматик і енергозбереження
Козирський В.В.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook