Відкрита лекція Анни Мельник вчергове засвідчила високий рівень викладацької майстерності колективу кафедри ТІДП

22 вересня 2023 року

Кафедра теорії та історії держави і права продовжує осінній цикл відкритих лекцій. Цього разу, 20 вересня 2023 року, колеги мали можливість дистанційно відвідати лекційне заняття Анни Мельник для 2 курсу спеціальності «Садово-паркове господарство», присвячене правовій культурі особи у трудових правовідносинах.

 

Студенти дізналися про теоретичні та практичні аспекти здійснення трудової діяльності, зокрема про праву на працю, особливості укладення трудового договору, робочий час та час відпочинку. Окрему увагу лекторка приділила питанню розірвання трудового договору з ініціативи роботодавця, на реальних прикладах продемонструвала важливість дотримання чинного законодавства, а також можливість оскаржити будь-яке незаконне звільнення в судовому порядку.

 

Під час лекції студентам було надано надано можливість задавати питання та обговорювати різні аспекти теми. Лекція виявилася вельми інтерактивною, і студенти активно брали участь в дискусіях, розділяючи свої власні досвіди та розмірковуючи над сучасними трудовими викликами.

Завершуючи лекцію, лекторка Анна Мельник підкреслила важливість набуття студентами навичок правової культури як основи успішної кар'єри в будь-якій галузі, в тому числі в галузі садово-паркового господарства.

 

Лекцію відвідали колеги з кафедри, які поставили високу оцінку проведеному заняттю, адже вона вирізнялася активністю студентів і була корисною для їхнього розуміння важливості правової культури не лише у їхній майбутній професійній діяльності, а й житті загалом.

 

На наступному тижні заплановано відкрите лекційне заняття Світлани Авраменко з навчальної дисципліни «Правове письмо та документування» для студентів 3 курсу спеціальності «Право».

 

 

Запрошуємо усіх відвідати!

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook