ННІ лісового і садово-паркового господарства продовжує налагоджувати тісну співпрацю з природоохоронними та науково-дослідними установами України

23 вересня 2023 року
м.Київ

 22 вересня 2023 року в екокласі Ботанічного саду НУБіП України відбулася зустріч адміністрації та завідувачів кафедр ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України з представниками відділів рекреації, науково-дослідної та еколого-освітньої роботи Національного природного парку "Голосіївський".

Метою зустрічі стало знайомство з науково-дослідними та освітніми напрямами діяльності ННІ ЛіСПГ та нацпарку, обмін думками й ідеями щодо проведення фундаментальних та прикладних досліджень з актуальних наукових проблем, здійснення інноваційної діяльності у галузі лісівничої науки та охорони навколишнього середовища, налагодження тісної співпраці шляхом залученням науковців, аспірантів та студентів інституту для виконання науково-дослідних та еколого-освітніх проектів різного спрямування на території НПП "Голосіївський".

У обговоренні щодо визначення ключових напрямів та можливостей співпраці від інституту прийняли участь: директор ННІ ЛіСПГ, проф. Роман ВАСИЛИШИН, директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва, доц. Олександр БАЛА, заступник директора з організаційних та господарських питань, доц. Ігор ІВАНЮК, директор Ботанічного саду НУБіП України Олександр СЛИВА, завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції, доц. Юрій МАРЧУК та доцент кафедри Марія ШЕВЧУК, в.о. завідувача кафедри таксації лісу та лісового менеджменту, проф. Віктор МИРОНЮК та доцент кафедри Іван ЛАКИДА, завідувач кафедри лісівництва, доц. Наталія ПУЗРІНА та співробітники кафедри: доц Василь ГУМЕНЮК, доц. Ганна БОЙКО та доц. Іванна КУЛЬБАНСЬКА, завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, доц. Андрій ПІНЧУК, завідувач кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, проф. Олена КОЛЕСНІЧЕНКО та доцент кафедри Олеся ПІХАЛО; від НПП "Голосіївський": в.о. начальника відділу еколого-освітньої роботи Сергій ХАРА, провідний фахівець з рекреації Олег ГОДИНА, старший науковий співробітник відділу науково-дослідної роботи Людмила СОТНИК та провідний фахівець з еколого-освітньої роботи Ольга ЛАВРИК.

У результаті обговорення від представників кожного підрозділу ННІ ЛіСПГ, а також нацпарку були озвучені потенційні науково-дослідні та освітні напрями роботи і подальші кроки щодо можливостей налагодження співпраці, а також пошуку та реалізації спільних проектів.

 

 
 
Василь ГУМЕНЮК,
доцент кафедри лісівництва
 
 
Автори фото: Ігор ІВАНЮК,
заступник директора з організаційних та господарських питань
Ольга ЛАВРИК, 
провідний фахівець з еколого-освітньої роботи НПП "Голосіївський"

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook