МІЖНАРОДНА ДІЯЛЬНІСТЬ СПІВРОБІТНИКІВ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ І МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА

24 вересня 2023, 10:12

Співробітники кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства  професор Афтанділянц Є. Г. і доцент Гнілоскуренко С. В. взяли участь у 63 міжнародній конференції "Solidification and Crystallization of Metals 2023" (Затвердіння і кристалізація металів), що відбулася 20 - 22 вересня в м. Gliwice, Польща. 


Цей науковий захід є знаним та важливим в середовищі європейських дослідників, металургів, матеріалознавців та ливарників. Конференція є щорічною і проводиться вже 63 рік поспіль. Організаторами конференції є Польська академія наук, Асоціація ливарників Польщі, Сілезький університет технологій.
Доцент Гнілоскуренко С. В. був залучений до складу наукового комітету конференції. В конференції прийняли участь представники Польщі, України, Словаччини, Індії, Великої Британії, Чехії, Туреччини, Китаю, Ірану, Німеччини, Саудівської Аравії, Данії та США. Тематика докладів була присвячена процесам, що пов’язані з твердненням і кристалізацію металів і сплавів, новітніми матеріалами і технологіями ливарного виробництва, структурою і властивостями металевих сплавів і моделюванням ливарних процесів. 
Представники цих країн зробили 47 доповідей. Професор Афтанділянц Є. Г. і доцент Гнілоскуренко С. В. презентували доповідь «Influence of melt properties on the dendritic structure of steel castings (Вплив властивостей розплавів на дендритну структуру виливків із сталі)», що викликала зацікавленість учасників та жваву дискусію (рис.).




Презентація доповіді 
«Influence of melt properties on the dendritic structure of steel castings» 
на 63 міжнародній конференції «Solidification and Crystallization of Metals»

Участь співробітників кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства  у подібних міжнародних наукових подіях є важливим підгрунтям для налагодження міжнародної співпраці, пошуку партнерів для спільного подання на Європейські гранти або прямої колаборації та розширення контактів із закордонними колегами для обміну досвідом, забезпечення інноваційного розвитку наукових досліджень та впровадження нових знань у освітній процес.

Професор кафедри ТКМіМ  Афтанділянц Є. Г.
Доцент кафедри ТКМіМ  Гнілоскуренко С. В.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook