ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА»

25 вересня 2023, 11:19

     Відкриті лекції є важливим інструментом для професійного та особистісного росту науково-педагогічних працівників, сприяючи розвитку інтелектуальної спільноти та покращенню освіти й досліджень.

   Відповідно Графіку проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2023-2024 н.р. у Національному університеті біоресурсів і природокористування України від 14.08.2023 р., на факультеті тваринництва та водних біоресурсів 20 вересня 2023 р. відбулася відкрита лекція з дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства» на тему: «Технологія проведення опоросу свиноматок та вирощування поросят-сисунів (ІІ частина)», лектор професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Вадим Лихач для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» ІV курсу та скороченого терміну навчання ІІІ курсу.

   Лекційне заняття було проведено у форматі онлайн за допомогою хмарного додатку «Zoom» відповідно робочої програми навчальної дисципліни та згідно основного розкладу. Для оцінки рівня проведення лекції студенти та запрошенні науково-педагогічні працівники, аспіранти факультету отримали відповідні анкети, які вони по закінченню лекції заповнили й передали адміністрації факультету.

    Можна констатувати, що лектор Вадим Лихач провів лекцію на достатньо високому методичному рівні, гарно володіє матеріалом та широко використовував приклади з реальних виробничих умов для пояснення матеріалів лекції. Присутній був і зворотній зв’язок з аудиторію, студенти активно цікавилися особливостями технології виробництва свинини стосовно питань лекції, на які отримували фахові, ґрунтовні відповіді.

    За результатами лекції було проведення обговорення на засіданні кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві з визначенням позитивних сторін та зазначено шляхи удосконалення лекторської майстерності, адже меж до удосконалення немає!

     Отже, очікуємо скорішого офлайн формату навчання і дякуємо ЗСУ України за можливість навчання та праці в умовах вільної України!!!

Людмила Зламанюк,
доцентка кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook