Ректорат: перебіг освітнього процесу, міжнародна співпраця та якість харчування в їдальнях університету

25 вересня 2023, 10:00
  25 вересня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Очільник університету закцентував на заходах, які заплановані на поточному тижні. За результатами вступної кампанії наразі в базовому закладі університету навчається понад 20 тисяч студентів, що є рекордом. Важка ситуація складається в навчально-дослідних господарствах, особливо з реалізацією врожаю, оскільки наявні ціни не дозволяють навіть вийти у беззбитковість. Через спеку під загрозою озимі. Також проаналізовано ситуацію з постановкою на військовий облік студентів та аспірантів чоловічої статі, особливо нового набору.

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про результати перевірки ННІ та факультетів щодо дотримання трудової дисципліни та трудового законодавства. У Рівненському фаховому коледжі відбулися вибори директора – перемогу отримав Василь Царук, наразі готові документи для підписання контракту.

 

  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький повідомив про матч з футболу зі збірною КПІ та організацію підтримки нашої команди.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк проінформував про проведені виїзні практичні заняття на базі навчально-дослідних господарств. Закцентував на стані набору на підготовчі курси для вступу в університет. Завершився відбір наукових проєктів, стартує їхня подача для участі в конкурсі. На 2 жовтня заплановані заходи з відзначення 20-річчя Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК.

 

  Учений секретар Оксана Барановська презентувала проекти порядків денних засідань ректорату та вчених рад.
  Голова профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про результати діяльності комісії з перевірки буфетів та їдалень служби закладів харчування – членів комісії задовольнив асортимент та цінова політика. Разом з тим, у відповідному акті комісія виклала побажання стосовно оновлення обладнання та системи вентиляції. Минулого тижня відбувся сільськогосподарський ярмарок, який планується повторити й цього тижня з розширенням асортименту.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на проєкті бюджету на 2024 рік. Триває підготовка до аудиту рахункової палати. Науково-педагогічні працівники беруть участь в навчальних візитах до партнерських університетів наук про життя Європи.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко наголосив на ревізії водостічних систем навчальних корпусів та гуртожитків, підготовці до опалювального сезону. Зокрема, мова про забезпечення критичних об’єктів генераторами.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Оксані Барановській – забезпечити підготовку і проведення наради з планування 28 вересня о 1330. Ярославу Рудику – забезпечувати дотримання графіку навчального процесу. Вадиму Кондратюку – реагувати на інформацію з соціальних мереж; розглянути можливість створення в університеті центру законодавчих ініціатив. Сергію Міхнюку – контролювати роботу Студентського центру. Вадиму Ткачуку – розглянути можливість встановлення на корпусах і у студентських гуртожитках альтернативних джерел електроенергії (сонячні батареї). Валерію Іщенку – готовність університету до можливого блекауту, зокрема забезпечення необхідною кількістю палива; тримати в полі зору планування і енергозбереження. Вадиму Кондратюку і Ростиславу Тарасенку – продовжити практику проведення на території університету ярмарків сільськогосподарської продукції. Найближча з них запланована на 27 вересня і розпочне свою роботу з 1000.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook