Профорієнтаційна робота – завжди актуально!

25 вересня 2023 року
Кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності

Вибір професії та закладу освіти – без перебільшення один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії – це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії до душі та закладу вищої освіти, де людина здобуде професійні знання і навики, у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею, її щастя та майбутнє.
З метою забезпечення умов для життєвого і професійного самовизначення старшокласників, формування готовності до свідомого вибору і володіння майбутньою професією, в Комунальних закладах «Жмеринський ліцей № 5, №6 », в межах профорієнтаційної роботи відбулася зустріч доцента кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Кудрявицької А.М. з учнями 11- х класів цих ліцеїв.
Під час зустрічі старшокласники ознайомились із особливостями освітнього процесу в НУБіП України, функціонуванням консультативно-підготовчих курсів та умовами участі у Всеукраїнських олімпіадах з предметів, можливостями навчання за програмою «подвійних дипломів», умовами вступу на спеціальності 101 «Екологія», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 202 «Захист і карантин рослин», особливостями роботи студентського самоврядування та його ролі у житті університету, роботою творчих студій, гуртків та спортивних секцій.
Старшокласникам було надано детальну інформацію про перспективи навчання на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України, навчально-наукові лабораторії. Майбутні абітурієнти були проінформовані про особливості цьогорічної вступної кампанії, обговорено перелік документів, необхідних для вступу, умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля, працевлаштування випускників.



Кудрявицька А.М. дала ґрунтовні відповіді на всі запитання учнів і запросила на навчання на факультет Захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України.


Шановні випускники, бажаємо Вам вибрати саме ту професію, яка буде приносити Вам удачу і Перемогу. Бажаємо Вам реалізувати всі Ваші намічені плани і мрії! Бажаємо Вам світлої дороги на шляху до самостійного життя, особистісного росту і впевненості у всьому.

Доцент кафедри загальної екології ,
радіобіології та безпеки життєдіяльності
Кудрявицька А.М

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook