Першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК милуються краєвидами славетного НУБіП України

25 вересня 2023 року

 Кожна мить нашого життя безцінна. Наповни її змістом, дай їй кольору, проживай відчуваючи, допоки не згасне твоє світло. Національний університет біоресурсів і природокористування України не залишає байдужим нікого. В ньому хочеться навчатися, до нього хочеться повертатися, ним хочеться милуватися знову й знову. Він гарний з будь-якого ракурсу, в будь-яку пору року! Його пейзажі запам'ятовуються надовго й залишаються в серці назавжди.

  Якщо ви досі не закохані в НУБіП так, як ми – студенти 1 курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, тоді вам просто треба приїхати в Київ, завітати до славетного університету, відвідати місця з найліпшим краєвидом на місто. І зовсім не важливо – чи ви студент, чи мешкаєте ви тут давно, чи приїхали на кілька днів – вам є чим захоплюватися і в що зачаровуватися! Адже НУБіП – найкрайщий, варто тут навчатися, жити та придивитися уважніше.
  Починаючи із серпня відновилось офлайн навчання студентів, то ж аудиторії, корпуси та територія університету знову наповнені розмовами здобувачів освіти.  Окрім наявних переваг освітнього процесу, Національний університет біоресурсів і природокористування України має багато цікавих локацій, до яких входять музеї, ботанічний сад, бібліотеки, лабораторії і багато інших цікавих місць, які варто побачити кожному студенту.
  Цьогоріч традиційно студенти 1 курсу, 3 групи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, знайомившись з університетом вже відвідали частину локацій, побувавши в музеї історії НУБіП, анатомії, в навчально-науковій лабораторії «Музею грошей, банківської справи та страхування», взяли участь у квесті, що організований науковою бібліотекою.
  21 вересня 2023 року першокурсники відвідали кафедру бджільництва та лабораторію конярства, а саме конюшню та пасіку університету. 
  Екскурсія була проведена в дружній та веселій обстановці. Студенти отримали важливу інформацію про утримання, годівлю коней, про важливість бджільництва для сільського господарства та навчилися відрізняти медоносні рослини. 
  Наприкінці екскурсії студенти ознайомилися із застосуванням продуктів бджільництва у харчовій промисловості та отримали смачні подарунки, які продегустували вдома. Також найактивніші студенти отримали за підведені підсумки подарунки у вигляді баночок меду, ними стали Наталія ЛичманюкАнастасія КромСофія Серпутько та Ілля Іллюша.
     Висловлюємо щиру подяку завідувачу кафедри бджільництва Миколі Повознікову за чудово та весело проведений час, за подарунки. 
     Невпинна подяка Збройним Силам України за можливість організовувати та проводити такі заходи та зустрічі.
Слава Україні!
Слава Збройним Силам України!
Хвала Славетному НУБіП України!
 
 


Тетяна Розбицька, PhD
наставник академічної групи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook