Засідання вченої ради механіко-технологічного факультету

27 вересня 2023 року
   21 вересня 2023 року, відбулося чергове засідання вченої ради механіко-технологічного факультету.
   Декан факультету, Вячеслав Братішко, висвітлив підсумки діяльності за місяць та поточні завдання, які стоять перед колективом, наголосив на максимальній зосередженості та відповідальності викладачів кафедр, за реалізацію освітнього процесу. Декан акцентував увагу на майбутній проміжній атестації студентів, активізації профорієнтаційної роботи, в колективах кафедр та виховних процесах студентського середовища

   Професор кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, д.т.н., Олексій Степанов доповів, про розробку освітньо-наукової програми підготовки фахівців третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт».

Також, про розробку освітньо-наукової програми підготовки фахівців третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», доповів професор кафедри транспортних технологій та засобів у АПК, д.т.н., В’ячеслав Мацюк. Доповідачі висвітлили основні напрямки орієнтації програм, їх унікальність та представили робочі групи розробників. Після обговорення матеріалів, прийняте рішення продовжити роботу, над вдосконаленням освітньо-наукових програм, з доповіддю, на наступному засіданні вченої ради факультету.

   Професор кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка, д.т.н., Геннадій Голуб ознайомив членів вченої ради, з кроками виконання міжнародного проєкту «Nurturing deep tech talents for clean and sustainable energy transition». Проєкт спрямований на розвиток європейських технологічних напрацювань, у сфері сталої зеленої енергетики. Проєкт передбачає розроблення досліджень, орієнтованих, на оновлення навчальних програм, з інновацій та підприємництва, із залученням студентів.

   Також, на засіданні були розглянуті навчальні і наукові матеріали, підготовлені працівниками факультету, до видання.

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного факультету з навчальної і виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook