КРЕАТИВНІСТЬ ПІДХОДІВ ДО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ У СПЕКОТНИЙ ПЕРІОД

27 вересня 2023, 7:10

Як відомо, навчальний 2023-2024 рік в НУБіП України розпочався 14 серпня. Два з початком навчального року два тижні встановилась спекотна погода (вночі 20-220С, вдень 32-360С). Зрозуміло, що у приміщеннях університету було прохолодніше, але задуха була нестерпною. Більшість викладачів і студентів намагались виконувати поставлені перед ними завдання якісно, але вже через тиждень в приміщеннях (викладацьких і аудиторіях) температура піднялась в межах 26-280С і, ближче до 12.00 год, взагалі важко біло не лише працювати, але й знаходитись у приміщенні.

Отже, наприкінці місяця (30 жовтня), за згодою керівництва факультету, зі студентами 2-го курсу скороченого терміну (група ТТ-2207 СТ), проведення 4-ї пари було перенесено з аудиторії на свіже повітря.

 

Серед мальовничої природи ботанічного саду НУБіП України відбулась пара з дисципліни Пасажирські перевезення. Студенти спочатку відволікались внаслідок незвичного оточення і шуму, але викладач Бондарєв С.І. приклав зусилля, щоб повернути студентів від навколишньої «романтики» до вивчення теми дисципліни.

 Окрім цього, студенти, зосередившись до середини пари, дуже активно почали обговорення по суті теми і були досить активні. Таким чином, активізація навчального процесу була досягнута! 

Сергій Бондарєв

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook