Магістри освітньої програми «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» формують індивідуальну освітню траєкторію

27 вересня 2023 року

 Формування індивідуальної освітньої траєкторії шляхом вибору навчальних дисциплін за уподобанням студента за спеціальністю (вибіркові дисципліни у розрізі освітньої програми) – невід’ємна складова освітнього процесу. На кафедрі Агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна була проведена зустріч студентів 1 року навчання з гарантом ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» Анатолієм Бикіним і викладачами кафедри Наталією Пасічник і Ларисою Семенко, котрі відповідають за викладання вибіркових дисциплін. Гарант провів роз’яснювальну роботу щодо порядку вибору дисциплін (Положення про освітні програми в НУБІП України (п. 2.7.3) Формування переліку вибіркових дисциплін), представив їх зміст і компетенції, що вони формують.

 

 

   На зустрічі викладачі окреслили основні напрямки, зокрема, Анатолій Бикін – особливості застосування, логістику, тактику використання рідких добрив в умовах точного землеробства, Наталія Пасічник – вивчення інформаційних технологій і програмних рішень у агрохімсервісі, Лариса Семенко – технологічне забезпечення і волого забезпечення, стратегію живлення в зоні ризикованого землеробства. Студенти активно долучались до обговорення, висловлювали свою зацікавленість певними напрямками.

 

 

   З переліком дисциплін вільного вибору за спеціальністю (освітньою програмою), їх робочими програмами і силабусами за освітньою програмою студенти могли ознайомитись на електронній сторінці кафедри (випускова кафедра) у розділі Освітня програма «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві», закладка «Робочі програми і силабуси навчальних дисциплін» (https://nubip.edu.ua/node/1233/3).

  

  

   Процедура вибору була проведена 21 вересня, шляхом анкетування, обрані вибіркові дисципліни за спеціальністю увійдуть в навчальний план.
  У основних пріоритетах кафедри завжди визначальне місце буде займати всебічне сприяння гаранта і викладачів у формуванні індивідуальної освітньої траєкторії студентів.


Олена Літвінова,
доцент кафедри агрохімії та

якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook