Кафедра ТІДП за кулісами навчальних аудиторій: відвідини гуртожитку наставницею

27 вересня 2023 року

Студентське життя – це не лише аудиторія, навчальний процес, наукові пошуки. Це і значна його частина, яка відображає побут і дозвілля студентів. І саме ця закулісна частина студентського життя часто-густо здійснює значний вплив на їхні успіхи у навчанні. Тому кафедра теорії та історії держави і права цікавиться якістю позаадиторного життя першокурсників, щоб допомогти їм адаптуватися до нових умов.

Минулого тижня Анна Мельник, яка є наставницею 4 групи 1 курсу юридичного факультету, відвідала  гуртожиток, де проживають студенти її групи, з метою познайомитися з умовами проживання та сприяти формуванню згуртованої та відповідальної спільноти студентів.

 

Прибувши до гуртожитку з неабияким ентузіазмом та бажанням відчути атмосферу, в якій живуть її підопічні, вона отримала у невимушеній атмосфері поспілкувалася з студентами про їхні заняття, захоплення та думки не лише щодо життя в гуртожитку,а й проведення вільного часу. Це створило можливість для більш тісного контакту між куратором і студентами.

Студенти привітно погодилися  показати свої кімнати, показати умови проживання в гуртожитку. Наставниця оглянула спальні, кухні та загальні приміщення, слухала побажання студентів щодо покращення умов. Також вона була вражена самодисципліною та відповідальністю студентів щодо спільних просторів.

 

Маємо сподівання, що такі зустрічі є важливим кроком у зміцненні спільноти студентів та покращенні психологічних умов їхнього проживання. Вона демонструє, що куратори не тільки беруть на себе навчальну підтримку, але й дбають про комфорт та дисципліну університетського життя.

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook