Екскурсія в осінній Ботанічний сад НУБіП.

26 вересня 2023, 11:00

  Як чудово було в ботанічному саду! Осіннє сонечко по-літньому гріло і дарувало нам свої яскраві промінці. Студенти I курсу 1 групи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» перед заняттями прекрасно провели час в затишному саду нашого університету.

 
  Крім приємного відпочинку студенти дізнались багато цікавого про загальну структуру лісового фонду нашої країни, його вікову структуру, про правила вимірювання діаметрів дерев, про запаси лісу в різних країнах світу.
  Приємно здивувала студентів «Лісова бібліотека», в якій можна самостійно взяти книгу і почитати, присівши на зручні лави, оздоблені різними фігурками тварин. А можна принести свою книгу і залишити її в «Лісовій бібліотеці» для інших відвідувачів.

 

 
  Звичайно не обійшли своєю увагою студенти і велетенських мамонтів, і динозаврів, і розумника-Єті (бо всі дні проводить, слухаючи лекції в еко-класі), кумедну родину кабанчиків та інші дивовижні скульптури.
  В затишних альтанках, яких в саду дуже багато так і хотілося залишитись довше, але потрібно було поспішати на пари. Ми обов’язково скоро повернемось в ботанічний сад, щоб насолодитись золотими і багряними кольорами осені.

 

Куратор I курсу 1, 2 груп ФЗРБтаЕ, спеціальності 202 «Захист і карантин рослин»,
доцент кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин
Ольга Дмитрієва 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook