Відбувся 2 модуль Школи біодинаміки «Основи»

27 вересня 2023, 15:48

Старший викладач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Роман Димко впродовж 22–24 вересня 2023 р. взяв участь у 2-му модулі Школи біодинаміки «Основи» з французькими лекторами Рене Беккером та Тьєррі Бордажем.
Даний захід відбувся у мальовничому селі Потутори, що на Тернопільщині, за сприяння проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства».
Нині напрямок біодинамічного сільського господарства є дуже популярним у Західно-європейських країнах. В Україні ж, на сьогодні, господарство ТОВ «Жива земля Потутори», на базі якого відбувся Модуль – єдине, яке сертифіковане, як біодинамічне.

Впродовж навчання учасники познайомилися з цікавими доповідями французьких гостей, а також пройшли практичне навчання з виготовлення препаратів для біодинамічного ведення сільського господарства.

На завершення, на учасників семінару чекав чудовий літературно-музичний вечір «Хочу вічністю жить».

У розрізі Модулю Роман Димко та Євгенія Ющенко, Президент ГС «Біодинаміка України», домовились про співпрацю кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька НУБіП України та ГС «Біодинаміка України», окреслили планування майбутніх спільних заходів задля популяризації та розвитку напрямку біодинамічного сільського господарства в Україні.

Дякуємо пані Євгенії Ющенко за запрошення та чудову організацію цікавого заходу!


Роман ДИМКО, старший викладач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook